redirect

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Friday 2 May 2008

Stanley Bing: Ο SUN TZU είναι πια για τα μπάζα;

BEST SELLER ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ Σελίδες : 306 € 23
Στο διασκεδαστικό, σοφό, όσο και ουσιαστικό, αυτό βιβλίο ο STANLEY BING, αρθρογράφος του Fortune και συγγραφέας πολλών μπεστ-σέλερ, δίνει πρακτικές και σοφές συμβουλές.
Χιλιάδες χρόνια πριν, ο Κινέζος φιλόσοφος SUN TZU είπε ότι οι καλύτεροι πολεμιστές είναι εκείνοι που είναι τόσο προετοιμασμένοι, δυνατοί και σοφοί, ώστε δεν χρειάζεται καν να πολεμήσουν. H στρατηγική αυτή αποδείχτηκε στην εποχή μας, όχι μόνο εντελώς άχρηστη, αλλά και επικίνδυνη.
Σήμερα, ωστόσο, όσοι επιθυμούν να επικρατήσουν στη μάχη, είτε για μπίζνες πρόκειται, είτε για την ίδια τη ζωή, θα πρέπει να διεξάγουν έναν πολύ προσωπικό πόλεμο.
Με μια σειρά εύστοχα, αστεία και οδυνηρά ρεαλιστικά μαθήματα – βασισμένα στην κερδισμένη με ιδρώτα εμπειρία του από τα πιο ύπουλα και επικίνδυνα επιχειρηματικά χαρακώματα.
Ο Bing διδάσκει στους «μαθητές» του τη νέα «Τέχνη του Πολέμου», λέει στον αρχαίο Κινέζο Sun Tzu να πάει να πνιγεί, βάζει στην άκρη τις ανούσιες ευγένειες, μαθαίνοντας στον δυναμικό manager πώς να κάνει πόλεμο και να απολαμβάνει τη λεία του στον πραγματικό κόσμο, όπου όσοι δεν αρπάζουν, δεν ρίχνουν αγκωνιές και δεν βγάζουν μάτια, μένουν τελευταίοι στο τραπέζι και πληρώνουν το λογαριασμό. Πώς να σχεδιάζει και να διεξάγει μάχες, που εξουδετερώνουν τους άλλους, ενώ προωθούν τα δικά του συμφέροντα και εκείνα των ανθρώπων του.


ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:
Ο Bing είναι πραγματικά ξεκαρδιστικός!
Dom Imus
ABC Radio, USA
«Κανείς δεν καταλαβαίνει τον πόλεμο των επιχειρήσεων καλύτερα, και δεν τον παρουσιάζει πιο διασκεδαστικά απ’ ότι ο Stanley Bing. Σ’ αυτό το βιβλίο, μας παρουσιάζει με τρόπο μοναδικό, το επιχειρηματικό παρασκήνιο, τυλιγμένο μέσα σε ένα απίστευτα διασκεδαστικό αμπαλάζ. Αγοράστε ένα έξτρα αντίτυπο του βιβλίου για τον προϊστάμενό σας».
Walter Isaacson
Chairman of CNN, TIME


Ένα απολαυστικό πολεμικό σχέδιο, για το πεδίο μάχης του σύγχρονου χώρου εργασίας. Ο Bing αποδεικνύει μια για πάντα ότι η πένα είναι πιο δυνατή από το ξίφος, ιδιαίτερα όταν την πένα τη χειρίζεται ένας manager τέτοιου ύψους και ο τύπος με το ξίφος είναι νεκρός εδώ και χιλιάδες χρόνια».
Neil Cavuto
Vice President of
FOX Business Network



Ο STANLEY BING είναι υψηλόβαθμό στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Έχει δική του στήλη στο περιοδικό Fortune και είναι ο συγγραφέας πολλών μπεστ-σέλερ, μεταξύ των οποίων το What Would Machiavelli Do? και Throwing the Elephant: Zen and the Art of Managing Up. Έχει, επίσης γράψει δυο μυθιστορήματα: You Look Nice Today και Lloyd: What Happened. Πρόσφατα, εξέδωσε τον τελευταίο του οδηγό για το χώρο εργασίας, το The Big Bing.
Ζει στη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια.

No comments: